Uw woning kopen via Z&co

Een huis kopen is een spannend avontuur. In korte tijd neemt u veel belangrijke beslissingen. De adviseurs van Z&co zorgen voor een soepel verloop. Wij begeleiden u bij de aankoop van uw woning. Stap voor stap.

Stap 1  Oriënteren
Welke type woning past bij u? Wilt u een woning kopen in Zeeuws-Vlaanderen of ergens anders?  Verbouw of nieuwbouw? Zomaar een paar voorbeelden van vragen die in de oriëntatiefase aan bod komen. Wij helpen u om een goed beeld te krijgen van uw wensen en de mogelijkheden die er zijn.

Stap 2  Budget
De maximale hoogte van uw hypotheek hangt af van verschillende zaken, zoals het inkomen, eigen vermogen en toekomstplannen. Wij helpen u een realistisch kostenplaatje te maken, zodat het leven in uw droomwoning niet alleen mooi, maar ook betaalbaar is. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies.

Stap 3  Woning vinden
U weet aan welke eisen uw droomhuis moet voldoen en hoeveel budget u te besteden heeft. Nu kan de zoektocht beginnen. U kunt zelf zoeken of een aankoopmakelaar inschakelen. Dat heeft verschillende voor- en nadelen. De adviseurs van Z&co geven u graag een uitgebreide toelichting.

Stap 4  Onderhandelen
Ziet u op tegen onderhandelen of ziet u het als een sport? Wij staan u terzijde indien u dit wenst, en halen het onderste uit de kan. 

Stap 5  Koop sluiten en overdracht
De onderhandelingen zijn succesvol verlopen. Het koopcontract moet worden ondertekend en de feitelijke eigendomsoverdracht vindt plaats. Een spannende tijd, waarbij er veel op u afkomt. Zeker als u veel moet regelen voor de verhuizing. Kom langs bij Z&co voor hulp of bij vragen. Wij helpen u graag verder.

>> Maak een afspraak