Rudi Zaman en Carine Ottjes

Rudi Zaman en Carine Ottjes zijn de kracht achter Z&co hypotheken en verzekeringen in Terneuzen. Al vele jaren zijn zij actief als senior adviseur. Graag stellen wij aan u voor:

Rudi Zaman

Rudi is oprichter van Z&co hypotheken en verzekeringen, en al meer dan dertig jaar werkzaam als adviseur op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Zowel voor particulieren als bedrijven. Tweeëntwintig jaar lang werkte hij als adviseur bij een grote landelijke verzekeraar. Daarna nam hij de stap en begon een eigen zaak aan de Axelsestraat in Terneuzen; Z&co hypotheken en verzekeringen.

Carine Ottjes

Carine is medeoprichter van Z&co. Veertien jaar deed zij ervaring op als notarisklerk, op het gebied van onroerend goed. Ze onderhield de contacten met klanten, banken en makelaars, was verantwoordelijk voor het opmaken van koopovereenkomsten, akten van levering, splitsingsakten voor appartementsrechten en veel meer. Ze behaalde de benodigde certificaten voor zelfstandig financieel dienstverlener en hypotheekadviseur, waarna ze met Rudi Zaman een eigen bedrijf startte.